Εταιρεία

etairiaΗ εταιρεία Βαξεβανίδης Δημήτρης & Σια Ο.Ε. είναι η συνέχεια της επιτυχημένης πορείας του Βαξεβανίδη Δημήτρη , που με κόπο και προσωπική εργασία συνεχίστηκε από τα παιδιά του, Κατερίνα και Χρήστο.

Η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 1989 και άλλαξε η επωνυμία σε Βαξεβανίδης Δημήτρης & ΣΙΑ Ο.Ε. τον Μάρτιο του 2006  όταν συνταξιοδοτήθηκε ο ίδιος. Μετά από πολυετή εκπαίδευση στις γραφικές τέχνες και την εδραίωση των σχέσεων, μεταξύ της νέας διοίκησης, τους πελάτες και την διοίκηση των κατασκευαστικών εταιριών που αντιπροσωπεύει, η εταιρία Βαξεβανίδης Δημήτρης & Σια Ο.Ε. έχει καταφέρει να έχει ακόμα περισσότερη εμπιστοσύνη από όλους τους συνεργάτες της και να κερδίζει συνεχώς περισσότερους.      

Ο στόχος, και η κινητήρια δύναμη της εταιρείας είναι η εκπροσώπηση μεγάλων εργοστασίων του χώρου, έχοντας ως γνώμονα λειτουργίας το σεβασμό προς τον πελάτη και την προάσπιση των συμφερόντων του, καθώς και των εργοστασίων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία.  Σήμερα, 22 χρόνια μετά, η εταιρεία, έχοντας πετύχει τους πρωταρχικούς στόχους της, και έχοντας δημιουργήσει ένα καταξιωμένο όνομα στην αγορά, θέτει καινούργιους στόχους.  Ο εκσυγχρονισμός και η αφομοίωση των νέων τεχνολογιών, καθώς και μεγαλύτερη δυνατή βελτίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών είναι οι νέοι στόχοι που θέτονται από την διοίκηση της εταιρείας, διατηρώντας την ηθική και το ύφος που την οδήγησαν σε αυτό το σημείο.
logo contact
Αντιπροσωπείες Μηχανημάτων Γραφικών Τεχνών & Επεξεργασίας Χάρτου


Λεωφ. Μαραθώνος 45 & Ρόδου,
153 51 Παλλήνη / Αττική


Τηλ.: 210 60 33 206/207
Φαξ: 210 60 33 166
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.vaxevanidis.gr

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Δείτε όλες τις Συνεργαζόμενες εταιρίες αλφαβητικά: