Η εταιρεία Felix Böttcher GmbH & Co. KG ιδρύθηκε πριν από 290 χρόνια και δραστηριοποιείται έκτοτε στο χώρο των γραφικών τεχνών και όχι μόνο. Οκτώ γενιές οικογενειακής διοίκησης έχουν οδηγήσει στη δημιουργία του ονόματος Bottcher και της διεθνούς αναγνώρισης που αυτό απολαμβάνει σήμερα. Τα τόσα χρόνια λειτουργίας και ανάπτυξης, καθώς και εξέλιξης, έχουν επιτρέψει στην εταιρεία την απροβλημάτιστη σημερινή λειτουργία. Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει σήμερα το εργοστάσιο είναι η μεταφορά των οικογενειακών αξιών στη διεθνή αγορά μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Στον τομέα των γραφικών τεχνών η Bottcher προσφέρει προϊόντα για όλες τις εκτυπωτικές μηχανές – offset φύλλου, offset webfed (heatset-coldset), ψηφιακές, φλεξογραφίας και ροτογκραβούρας. Τα προϊόντα που προσφέρει η Bottcher είναι κύλινδρα, χημικά για εκτύπωση και καουτσούκ. Για να δείτε ολοκληρωμένη την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.boettcher.de. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για μηχανές φύλλου

H Böttcher κατασκευάζει κυλίνδρους υψηλότερης ποιότητας για πιεστήρια με τροφοδοσία φύλλων. Χρησιμοποιώντας κύλινδρα Böttcher, τα καουτσούκ μας έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και η εκτύπωση μας έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η ποιότητα Böttcher έχει εδώ και καιρό αναγνωριστεί από τους κατασκευαστές μηχανών φύλλου όπως KBA Heidelberg, Komori, MAN Roland, Mitsubishi, και άλλοι. Ξέρουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν τα κύλινδρα Böttcher που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές κάθε κατασκευαστή, και ταιριάζουν στα απαιτούμενα βάρη του πυρήνα, σκληρότητα και πάχος του τοιχώματος. Σε μικρότερους κυλίνδρους όπου το βάρος του πυρήνα και το πάχος τοιχώματος δεν είναι σωστό, ο πυρήνας στις στις υψηλές ταχύτητες μπορεί να στραβώσει και να οδηγήσει σε παραλλαγή χρώματος. Οι Böttcher κύλινδροι είναι έτοιμου Τύπου. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένοι στο εργοστάσιο μας με νέα έδρανα και εξαρτήματα έτσι ώστε να είστε σίγουροι για σωστά ευθυγραμμισμένους κυλίνδρους. Βγάλτε τους από το κουτί και θα εφαρμόσουν άμεσα στη μηχανή σας! Το σημαντικότερο είναι ότι με Böttcher κύλινδρα θα έχετε την εξαιρετική και ακριβείς εκτύπωση. Με τη χρήση Böttcher κυλίνδρων θα είστε σε θέση να κρατήσετε το πιεστήριο να λειτουργεί πλέον με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα εκτύπωσης.

Για εκτυπώσεις offset με συμβατικά μελάνια, η 79-Series είναι διαθέσιμη σε 25, 30, 35 και 40 Shore A.

Για UV/ εκτύπωση Hybrid, προσφέρονται από Böttcher οι ειδικές ενώσεις του λάστιχου EPDM.

Μία αποκλειστική ένωση λάστιχου (ΑΤΕΙ) της Böttcher, σχεδιασμένη για χρήση σε μικτής λειτουργίας εκτύπωση (Chameleon), οι κύλινδροι επιτρέπουν στον εκτυπωτή να αλλάξει από τα συμβατικά σε υβριδικά και UV μελάνια χωρίς φόβο καταστροφής του κυλίνδρου.

bottcher printing rollers

Για κυλινδρικές μηχανές

Η εκτύπωση τον 21ο αιώνα καθοδηγείται από συνεχείς πιέσεις για την αύξηση της παραγωγικότητας, τη μείωση των αποβλήτων και τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας εκτύπωσης. Οι ταχύτητες των μηχανών συνεχίζουν να αυξάνονται και αυτό θέτει διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις για τους φορείς εκμετάλλευσης του σημερινού τύπου. Για να ανταποκριθεί σε αυτές τις υψηλότερες απαιτήσεις, η Böttcher έχει αναπτύξει μία νέα σειρά στις ενώσεις κυλίνδρων για την εφαρμογή σε πιεστήρια σήμερα. Η νέα σειρά 11 της Böttcher είναι κατασκευασμένα με ενώσεις που ενσωματώνουν την προηγμένη δυναμική ιδιότητα που απαιτείται για την κάλυψη των αναγκών σε πιεστήρια του σήμερα με υψηλότερη ταχύτητα. Αυτή η εφαρμογή των ιδιόκτητων ARDT Böttcher (Advanced Rubber Dynamics Technology) αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην τεχνολογία κυλίνδρων web.

Για εκτύπωση όφσετ, η 11-Series είναι διαθέσιμη σε 25, 30, 35 και 40 Shore Α.

Για coldset εκτύπωση εφημερίδων, η 74-Series είναι διαθέσιμη σε 30 και 35 Shore.

Επίσης η Böttcher προσφέρει μία πλήρη γκάμα από προϊόντα για:

  • Φροντίδα κυλίνδρων και βοήθεια εκτύπωσης
  • Πλυστικά για συμβατικά όπως και για UV/Hybrid μελάνια
  • Πλυστικά για κύλινδρα νερού
  • Πανί πλυσίματος καθαρισμού καουτσούκ

Η Böttcher έχει επίσης μία πλήρη γκάμα καουτσούκ για όλες τις μηχανές και για κάθε διαφορετική εφαρμογή στην εκτύπωση. Επίσης καλύπτει και τις ανάγκες του βερνικώματος.