Όσο ποικίλες κι αν είναι οι εφαρμογές, όλες χρειάζονται χαρτί. Οποιοσδήποτε τυπώνει, γνωρίζει ότι το όνομα της Hunkeler AG είναι συνώνυμο της τελειότητας. Αντιπροσωπεύει την “τελειότητα στην επεξεργασία χαρτιού”. Αυτή είναι η μόνιμη ευθύνη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη βιομηχανία γραφικών τεχνών από το 1922. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία αριθμεί σήμερα 820 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί μία από τις καλύτερες εταιρείες του κόσμου για συστήματα επεξεργασίας χαρτιού και ψηφιακής εκτύπωσης.

hunkeler 1

Ο ρόλος της ως καλύτερη εταιρεία σε θέματα τεχνολογίας επιβεβαιώνεται από τις χιλιάδες εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Οι χειριστές και οι κατασκευαστές των καλύτερων μηχανών ψηφιακής εκτύπωσης εκτιμούν τις υπηρεσίες της. Τράπεζες, εκδοτικοί οίκοι και ταχυδρομεία, όπως και καταστήματα με εκτυπωσεις,οτιδήποτε έχει να κάνει με την επεξεργασία. Συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Χονγκ-Κονγκ, Βραζιλία και Βόρεια Αμερική.

hunkeler 2

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Hunkeler για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας τους σχετικούς καταλόγους προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και για να σας προτείνουμε το προϊόν που θα δώσει εγγυημένα την λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 60 33 206/207.