Η εταιρεία H+H GmbH & Co. KG είναι θυγατρική εταιρεία του MBO Gruppe και ειδικεύεται στην κατασκευή διπλωτικών μηχανών μικρού, μεσαίου και μεγάλου format με δυνατότητα απόλυτης προσαρμογής στις απαιτήσεις και ανάγκες της επιχείρησης. Παράλληλα, μπορεί να δημιουργήσει μηχανές κατά παραγγελία, ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά όπως χαρτί από ρολό.

Επίσης, η Η+Η κατέχει απόλυτη τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε συστήματα direct mail και pick and place. Είναι σε θέση να προσφέρει έτοιμα και δοκιμασμένα συστήματα, όπως μηχανή για λαχνούς, ετικέτες, φακέλους για cd κ.α. Με την τεχνογνωσία που διαθέτει είναι σε θέση να δημιουργήσει ανάλογα σχήματα βασισμένα καθαρά στις ιδέες και απαιτήσεις της επιχείρησης.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Herzog + Heymann για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας τους σχετικούς καταλόγους προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και για να σας προτείνουμε το προϊόν που θα δώσει εγγυημένα την λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 60 33 206/207.