Η Tech-ni-fold Ltd. είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία των πικμανσεων. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας!

Πριν σας αποκαλύψουμε τις καινοτομίες της Tech-ni-Fold, ας επανεξετάσουμε το παραδοσιακό μεταλλικό σύστημα πικμανσης. Οι διπλωτικές μηχανές σας χρησιμοποιούν ακόμα αυτή τη μέθοδο; Ο σχεδιασμός αναπτύχθηκε για να αποδυναμώσει τις ίνες, για να διευκολύνει την αναδίπλωση. Αυτή είναι η θεωρία. Ας στρίψουμε το φύλλο για να έχουμε καλύτερη θέα. Το σκληρό μέταλλο πικμανσης ωθεί τις ίνες από το εσωτερικό δημιουργώντας ένα σχήμα «V». Αλλά ο χάλυβας είναι πολύ σκληρός για το υλικό και οι ίνες συχνά καταστρέφονται. Κατανοούμε τη θεωρία, αλλά γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην πράξη: ρωγμές. Καθώς αρχίζει η διαδικασία δίπλωσης, οι ίνες διασπώνται και οι ρωγμές καθίστανται πιο εμφανείς. Είναι ένα γνωστό θέαμα που τελειώνει με χαμένη παραγωγή και δυσαρεστημένους πελάτες. Έχετε κουραστεί να δίνετε δικαιολογίες για κακό φινίρισμα;

Υπάρχει τώρα ένας άλλος τρόπος. Υπάρχει ο τρόπος Tech-ni-Fold. Ξεχάστε την παλιά θεωρία. Εφαρμόζουμε στην εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα των πικμάνσεων. Έχουμε αναπτύξει την ειδική πατενταρισμένη τεχνολογία ελαστικού πτύχωσης. Η μαλακή εφαρμογή τσακίσματος Tech-ni-Fold χειρίζεται απαλά τις ίνες από την κορυφή δημιουργώντας την εγκοπή σχήματος «U». Το αυλάκι δεν βλάπτει τις ίνες.

Η Tech-ni-Fold χρησιμοποιεί ένα απλό σύστημα κωδικοποίησης χρωμάτων για ευκολία στη λειτουργία που αποτελεί την τέλεια πτυχή. Οι ίνες μετακινούνται και τεντώνουν, δεν εξασθενούν και είναι επιρρεπείς στο σχίσιμο στο στάδιο δίπλωσης.

Το κινούμενο πλάνο μας, μάς επιτρέπει να επιβραδύνουμε την παραγωγική διαδικασία, για να σας δώσουμε μια μοναδική προοπτική για το πώς λειτουργεί η τεχνολογία ελαστικού πτύχωσής μας. Οι συσκευές πικμανσης Tech-ni-Fold θα συμβαδίζουν με την ταχύτητα της παραγωγής σας.

Τα τρία έγχρωμα ένθετα είναι διαθέσιμα για ελαφρά, μεσαία και βαριά υλικά. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έως και οκτώ παραλλαγών πτυχώσεων για να αντιμετωπίσετε τυχόν αλλαγές στο απόθεμα που τρέχουν μέσα από τη διπλωτική μηχανή σας ή το μηχάνημα πίκμανσής σας. Η αλλαγή από τη μία μετάθεση σε μία άλλη παίρνει μόνο δευτερόλεπτα. Η επιχείρησή σας θα μπορούσε να ανακτήσει το κόστος της συσκευής πίκμανσης Tech-ni-Fold σας σε μία έως τρεις εργασίες. Και είναι τόσο εύκολο να την εγκαταστήσετε και να την λειτουργήσετε.

Θυμηθείτε ότι η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίαση Tech-ni-Fold έχει χειριστεί και τεντώσει μόνο τις ίνες, η λαστιχένια πλευρά δεν έχει υποστεί βλάβη. Αυτό εξασφαλίζει ότι όταν διπλώνεται το φύλλο δεν υπάρχει ρωγμές. Η επιχείρησή σας μπορεί τώρα να τελειώσει στο χώρο σας με αυτοπεποίθηση την ικανοποίηση του πελάτη.

Τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πέλματα/ πικμανσης Tech-ni-Fold είναι οι μόνες περιστρεφόμενα συσκευές πτυχώσεων που εξουδετερώνουν πλήρως τις ρωγμές των ινών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία μας θα μεταμορφώσει την επιχείρησή σας. Δεν είναι μία κενή υπόσχεση. Προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός τριών μηνών από την αγορά, εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με οποιαδήποτε από τις σειρές Tech-ni-Fold. Πιστεύουμε στα σχέδιά μας. Θέλουμε να πιστεύετε και εσείς στην καινοτομία Tech-ni-Fold.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Technifold για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας τους σχετικούς καταλόγους προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και για να σας προτείνουμε το προϊόν που θα δώσει εγγυημένα την λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 60 33 206/207.