Βασισμένη στη μακροχρόνια πείρα σε κατασκευή μηχανημάτων βιβλιοδεσίας, η εταιρεία Wohlenberg Buchbindesysteme GmbH στοχεύει στη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των μηχανημάτων.

Βασικές προϋποθέσεις για μία μακροχρόνια επιτυχία είναι οι χαρούμενοι πελάτες και σοβαροί συνεργάτες. Χαρούμενοι πελάτες είναι αποφασισμένοι να συνεργαστούνε με την στο μέλλον Wohlenberg και μόνο σοβαροί συνεργάτες είναι αυτοί οι οποίοι πετυχαίνουν εγγυημένα να έχουμε πάντα έναν ευχαριστημένο πελάτη.

Βασισμένοι στη μακροχρόνια πείρα σε κατασκευή μηχανημάτων βιβλιοδεσίας, οι άνθρωποι της Wohlenberg πάντα στοχεύουν στη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των μηχανημάτων. Ο στόχος είναι η συνεχής ενίσχυση και πρωτοπορία στο χώρο, με νέες τεχνικά και παραγωγικά κατευθυνόμενες λύσεις, βασισμένες στην καινούργια τεχνολογία.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Wohlenberg για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας τους σχετικούς καταλόγους προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και για να σας προτείνουμε το προϊόν που θα δώσει εγγυημένα την λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 60 33 206/207.