Πλεονεκτήματα Τεχνολογίας Laser

Το Laser καθαρίζει τέλεια Anilox κυλίνδρους με εξαιρετικά ψιλές παραχαράξεις όπου άλλα συστήματα δείχνουν τα όρια τους. Αντίθετα με άλλα συστήματα, λειτουργεί μέσα στο κάθε κελί χωρίς να τραυματίζει τα τοιχία. Επίσης δεν γίνεται χρήση άλλων χημικών αφού πρόκειται για στεγνό καθαρισμό. Επιπλέον, σε περίπτωση τραυματισμού και ευαισθησίας του κυλίνδρου και λόγο στοχευμένου καθαρισμού, δεν υπάρχει περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασής του. Πρέπει να αναλογιστούμε ότι οι Anilox κύλινδροι θεωρούνται “τελειωμένοι” όταν δεν μπορούν να μεταφέρουν την ποσότητα του μελανιού/ βερνικιού που χρειάζεται. Τις περισσότερες φορές αυτό δεν σημαίνει ότι ο κύλινδρος δεν είναι σωστός απλά το κάθε κελί/ράστερ είναι γεμάτο με υπολείμματα που δεν μπορούν να απομακρυνθούν με τους παραδοσιακούς τρόπους καθαρισμού. Ένα πρόγραμμα καθαρισμού των κυλίνδρων προσφέρει την πρόληψη προβλημάτων στην παραγωγή σας και βοηθά στην οικονομία και τη σταθερότητα της επιχείρησής σας.

ulmex

Η Industrie System GmbH & Co.KG προσφέρει μία πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα καθαρισμού των κυλίνδρων σας μέσα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο φορτηγό, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό,το οποίο έρχεται στον χώρο σας και κάνει τον καθαρισμό όλων των κυλίνδρων σας.

Χάρη στον καινούργιο εξοπλισμό μας, μπορούμε επίσης να κάνουμε και καθαρισμό κυλίνδρου επάνω στη μηχανή (σε περίπτωση που η μεταφορά του κυλίνδρου είναι αδύνατη). Η επέμβαση αυτή και ο καθαρισμός των κυλίνδρων γίνεται έξω από το εργοστάσιο με αποτέλεσμα να μην επηρεάζει με κάποιο τρόπο την παραγωγή. Φυσικά, το όχημα είναι εξοπλισμένο και ασφαλισμένο οπότε καλύπτει και όλες τις απαιτήσεις και τους όρους ασφάλειας καλύπτοντας έτσι και κάθε πελάτη.

ulmex 1

Ο καθαρισμένος κύλινδρος είναι έτοιμος για χρήση αμέσως μετά, αποφεύγοντας έτσι καθυστερήσεις και μεταφορικά έξοδα. Η αποτελεσματικότητα του καθαρισμού είναι απόλυτη και προσφέρουμε καθαρισμό σε κάθε τύπο Anilox από όλες τις διαφορετικές εφαρμογές.

Η Ulmex στο τέλος προσφέρει και μία μέτρηση του κυλίνδρου, πριν και μετά τον καθαρισμό, έτσι ώστε ο πελάτης να έχει στη διάθεσή του στοιχεία για τυχόν επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του κυλίνδρου.

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ulmex.com/en/homepage/ για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας τους σχετικούς καταλόγους προϊόντων. Για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε επικοινωνήστε μαζί μας και κάνοντας την αντίστοιχη έρευνα θα βρεθεί το προϊόν που θα δώσει εγγυημένα την λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε.